italy_venice_karnavali - Pachis Travel

Go to content

italy_venice_karnavali

Ταξίδια > Αεροπορικές > Ευρώπη > Ομαδικά
    ….ταξιδεύει τα όνειρα σας …
 
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Αναχώρηση 02/03
 
7ημέρες 
 
1η ΗΜΕΡΑ 02/03/19:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.
 
2η ΗΜΕΡΑ 03/03/19:  ΑΝΚΟΝΑ – ΜΕΣΤΡΕ
Απολαύστε μια mini κρουαζιέρα στην Αδριατική Θάλασσα χρησιμοποιώντας τους χώρους αναψυχής του πλοίου ή κάνοντας τις αγορές σας από τα καταστήματα του πλοίου. Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για Μέστρε όπου θα διανυκτερεύσουμε.
 
3η ΗΜΕΡΑ 04/03/19:  ΒΕΝΕΤΙΑ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ
Πρωινό και ξεκινάμε την γνωριμία μας με την Βενετία. Στην “πόλη των Δόγηδων”, που είναι κτισμένη πάνω σε 119 νησιά, τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου, την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων και τη γέφυρα των Στεναγμών. Κατόπιν θα παρακολουθήσουμε το μοναδικό καρναβάλι. Μάσκες, ξυλοπόδαροι, ντόμινο, τροβαδούροι, χορευτές, υπέροχα κοστούμια, όλοι μαζί σε μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
 
4η ΗΜΕΡΑ 05/03/19:  ΒΕΝΕΤΙΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΡΩΜΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την Φλωρεντία, όπου θα γνωρίσουμε από κοντά την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκκιο και την πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το Βαπτιστήριο. Κατόπιν συνεχίζουμε για την αιώνια πόλη. Άφιξη στην Ρώμη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη
 
5η ΗΜΕΡΑ 06/03/19:  ΡΩΜΗ – ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε την πόλη σύμβολο, θα δούμε τη Βίλλια Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, την πιάτσα Μπαρμπερίνι, τη στήλη του Τραϊανού, το περίφημο Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο Ρωμαϊκό κτίσμα του κόσμου, το λόφο του Καπιτωλίου, την αρχαία αγορά, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, την πιάτσα Βενέτσια, όπου δεσπόζει το μνημείο του Βίκτορα Εμμανουήλ, το λόφο Παλατινό, τον Τίβερη ποταμό με το νησί Τιβερίνα, καθώς και το ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό όπου θα θαυμάσουμε και την αποκαθήλωση (Pieta) του Μιχαήλ Αγγέλου. Για την συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποια από τις περίφημες πλατείες όπως η Πιάτσα Ναβόνα και η Πιάτσα Ντι Σπάνια.
 
6η ΗΜΕΡΑ 07/03/19:  ΡΩΜΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΜΠΑΡΙ
Πρώτος μας σταθμός για σήμερα, η νεκρόπολη της Πομπηίας. Θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος, τους λιθόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα. Κατόπιν αναχώρηση για Μπάρι.
 
7η ΗΜΕΡΑ 08/03/19:  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις.
 
Τιμές και Χρεώσεις
Ενήλικες                 389 €
Παιδί 2-12 ετών       369 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου 100 €
Διαμονή   Σε ξενοδοχεία 4*
Διατροφή   04 Πρωινά και 02 δείπνα
Παρατηρήσεις
 
Check point και δημοτικοί φόροι 49 €

ΔΩΡΟ 04πρωινά και 02 δείπνα

Περιλαμβάνονται στις τιμές
· Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Ηγουμενίτσα - Ανκόνα/Μπάρι - Ηγουμενίτσα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4)
· Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
· Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
· Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
· Ασφάλεια αστικής ευθύνης
· Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Δεν περιλαμβάνονται στις τιμές
· Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους
· Check Points & Δημοτικοί φόροι
· Αχθοφορικά, το βαπορρέτο της Βενετίας, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 
 
Pachis Travel 7 Gilford str, 49100 Corfu Greece
Tel: +30 2661023820, +30 2661082898, Mob.+30 6972093484 info@pachistravel.com
G.N.T.O. license 08.29.E.60.00.00766.01
Back to content