Βερολίνο - Pachis Travel

Go to content

Βερολίνο

Ταξίδια > Αεροπορικές > Ευρώπη > Ομαδικά

ΒΕΡΟΛΙΝΟ Ανάκτορα Πότσδαμ    1η μέρα: Αθήνα - Βερολίνο, ξενάγηση πόλεως, μουσείο Περγάμου
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με την LUFTHANSA για το Βερολίνο. Με την άφιξη, ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. θα δούμε την Πύλη του Βραδεμβούργου, το Ράιχσταγκ (Βουλή), το χρυσό άγαλμα της Νίκης, το Δημαρχείο, τμήματα από το πρώτο διαχωριστικό τείχος, την Όπερα και θα καταλήξουμε στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον Μουσείο Περγάμου με μία από τις πιο μεγάλες συλλογές Ελληνικών Αρχαιοτήτων. Μεταφορά και τακτοποίηση στο πολυτελές & κεντρικό ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL BERLIN 5* Deluxe δίπλα στο Ζωολογικό κήπο, (
www.intercontinental.com ).

2η μέρα: Βερολίνο - Πότσδαμ
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το ιστορικό Πότσδαμ, όπου δεσπόζουν τα βασιλικά ανάκτορα του Φρειδερίκου Β'. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους βρίσκονται τα ανάκτορα που σκοπός τους ήταν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Μετά την ξενάγηση, επιστροφή στο Βερολίνο κα χρόνος ελεύθερος. Επισκεφθείτε την καρδιά του νέου Βερολίνου την Potsdamer Platz, εδώ βρίσκεται το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το film museum με κοστούμια της Μαρλεν Ντιντριχ, και το Casino…. η πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ.

3η μέρα: Βερολίνο (Δρέσδη)
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας . Περπατήστε στην αλέα Karl Marx. Ο παγωμένος αέρας του Βερολίνου θα κάνει τα αυτιά σας να κοκκινίσουν. Είναι όμως ο δρόμος που αξίζει να περπατήσετε. Μήκος 2 χλμ. και πλάτους 89 μ. χωράει τα πάντα: από οχταόροφα ανατολικογερμανικά κτίρια και πρώην αριστερούς συγγραφείς μέχρι γκαλερί και πεταλούδες της νύχτας. Διαφορετικά μπορείτε να συμμετέχετε στην ημερήσια εκδρομή στην ιστορική Δρέσδη (έξοδα ατομικά) στις όχθες του ποταμού Έλβα. Μεγαλοπρεπή κτίρια μπαρόκ αρχιτεκτονικής φανερώνουν την αίγλη του παρελθόντος. Επιστροφή στο Βερολίνο.

4η μέρα: Βερολίνο - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση για την Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : αναμένεται   
 

Τιμή Κατά άτομο          

Δίκλινο                                                
3ο άτ έως 12 ετών                   
3 ο & 4 ο ατ. σε family room         
Μονόκλινο                                    

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 175 € με την LUFTHANSA  

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ με την LUFTHANSA με ενδιάμεσο σταθμό  
Τρείς διανυκτερεύσεις στο κεντρικό και πολυτελές ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL BERLIN 5* Deluxe
Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός για την ξενάγηση της πόλης και το Πότσδαμ
Aρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίου, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.Pachis Travel 7 Gilford str, 49100 Corfu Greece
Tel: +30 2661023820, +30 2661082898, Mob.+30 6972093484 info@pachistravel.com
G.N.T.O. license 08.29.E.60.00.00766.01
Back to content