Βενετία - Pachis Travel

Go to content

Βενετία

Ταξίδια > Αεροπορικές > Ευρώπη > Ομαδικά

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ τη ΜΑΓΕΙΑ, το ΧΡΩΜΑ τη ΖΩΝΤΑΝΙΑ & το ΚΕΦΙ του Βενετσιάνικου Καρναβαλιού, με τη παράδοση του να ξεκινάει εκατοντάδες χρόνια πριν. Είναι μια περίοδος γιορτής, έκρηξης χρωμάτων, μουσικής, χορού με ένα πλήθος αρμάτων & κουστουμιών.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΟ “ΣΙΚ” ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Καρναβάλι Βενετίας,

7 μέρες οδικώς Ανκόνα - Βερόνα - Βενετία - Βερόνα & shopping therapy στο Μιλάνο. Διαμονή στο ξενοδοχείο RUSSOTT 4* στο Μέστρε ή παρόμοιο με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.


Ημέρα 1
Κέρκυρα - Ηγουεμνίτσα / πλοίο
Αναχώρηση το απόγευμα από Κέρκυρα για Ηγουμενίτσα και επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα.


Ημέρα 2 Ανκόνα - Βερόνα - Βενετία

Άφιξη στην Ανκόνα και ξεκούραστοι ξεκινάμε για τη Βενετία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RUSSOTT 4* (www.russotthotels.com).

Ημέρα 3 Βενετία - ξενάγηση
Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε με το λεωφορείο μας για το Tronchetto. Από εκεί θα πάρουμε το βαπορέττο για την πλατεία του Αγ. Μάρκου, απ’ όπου θα ξεκινήσει η ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογεί ται στον 5ο αιώνα. Η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η βασιλική του Αγίου Μάρκου και η πλατεία με το παλάτι των Δόγηδων, θα σας ενθουσιάσουν. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίρια της σε βενετσιάνικο - γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Το υπόλοιπο ημέρας θα είναι ελεύθερο, ώστε να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας στο πασίγνωστο καφέ Φλοριάν αλλά και να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες. Αργά το απόγευμα επιστροφή με το λεωφορείο μας στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 4 …εκδρομή στη Βερόνα & shopping therapy στο Μιλάνο!
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βερόνα την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Εκεί θα δούμε την Ρωμαϊκή αρένα, την δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσαίο, την πλατεία Έρμπε μία από τις κεντρικότερες πλατείες του ιστορικού κέντρου της Βερόνας, με τα υπέροχα κτίρια και αγάλματα. Θα δούμε επίσης το «σπίτι της Ιουλιέττας» (αν υποθέσουμε ό,τι πράγματι υπήρξε) και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο. Μπορείτε επίσης να επι σκεφτείτε το περίφημο μουσείο Castelvecchio το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων και μία εξαίσια συλλογή μεσαιωνικών πινάκων και πανοπλιών. Επόμενος σταθμός το Μιλάνο την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας με το Ντουόμο, τη Γκαλερία Βιττόριο Εμμανουέλε και τη θρυλική Σκάλα. Χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο και ψώνια στα πολυτελή καταστήματα ή για άλλες δραστηριότητες. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

Ημέρα 5 Καρναβάλι Βενετίας & Grand Finale - πυροτεχνήματα!!
Μπουφέ πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα του πιο φημισμένου καρνα βαλιού παγκοσμίως. Αρχικά με το πούλμαν και στη συνέχεια με το παραδοσιακό βαπορέτο, θα φτάσουμε στη «Γαληνοτάτη», που μας περιμένει μασκαρεμένη. Η μέρα είναι αφιερωμένη στο GRAND FINALE του καρναβαλιού. Θα βρεθούμε στη καρδιά της πόλης, όπου πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων μας περιμένουν. Χαρείτε στη φαντασμαγορικά στολισμένη κε ντρική πλατεία, την εύθυμη ατμόσφαιρα και τους υπέροχα και πολύ προσεγμένα μεταμφιε- σμένους που κινούνται στα γραφικά στενά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 6 Βενετία - Ανκόνα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για Ανκόνα όπου το σύγχρονο και πολυτελές ταχύπλοο για την επιστροφή μας στην Ελλάδα. Επιβίβαση, τακτοποίηση στις καμπίνες & απόπλους.

Ημέρα 7 Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα
Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και με το πορθμείο επιστροφή στην Κέρκυρα.Περισσότερες πληροφορίες
Σημειώσεις: Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων ενδέχεται να αλλάζει για την κα
λύτερη διεξαγωγή του προγράμματος & κυρίως εξαιτίας των αργιών. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό
σας.Τιμοκατάλογοι
13/02/2015 εώς 19/02/2015

Δίκλινο  
                       € 560.00
3ο άτομο 1-12 ετών  
     € 510.00
Μονόκλινο  
                  € 710.00

Περιλαμβάνονται

• Εισιτήρια πλοίων Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα & Ηγουμενίτσα – Ανκόνα - Ηγουμενίτσα
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν ως πρόγραμμα
• Διαμονή στο ξενοδοχείο RUSSOTT 4* στο Μέστρε ή παρόμοιο
• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
• Αρχηγός Συνοδός του γραφείου μας στο τόπο του προορισμού σας
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται

• Αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία μνημεία & λοιπά αξιοθέατα φιλοδωρήματα, δημοτικός φόρος πόλης (καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο) και ό,τι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα ή προτείνεται ως προαιρετικό.


Pachis Travel 7 Gilford str, 49100 Corfu Greece
Tel: +30 2661023820, +30 2661082898, Mob.+30 6972093484 info@pachistravel.com
G.N.T.O. license 08.29.E.60.00.00766.01
Back to content