peloponnisos_mani - Pachis Travel and Tours

HOLIDAYS IN GREECE
PHONE: +30 6972093484
Email: info@pachistravel.com
PACHIS TRAVEL
Go to content
 
 
 
 
 
 
 

4 ήμερη οδική εκδρομή στη
 
Αναχώρηση: 04 Νοεμβρίου   – Επιστροφή: 07 Νοεμβρίου 2021
 
 
Αγέρωχη Μάνη - Μονεμβασιά
 Διαμονή στη Σπάρτή στο Γύθειο
 
1η μέρα :Κέρκυρα – Σπάρτη / Γύθειο
 
Αναχώρηση το πρωί με το πλοίο στις 07.30  για Ηγουμενίτσα με τελικό προορισμό μας την πόλη της Σπάρτης / Γύθειο, με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό. Άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.
 
 
2η μέρα : Μονεμβασιά
 
Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, κτισμένη πάνω σε βράχο που ενώνεται με την ανατολική ακτή της Πελοποννήσου με γέφυρα. Θα ανηφορίσουμε πεζοί για να περάσουμε στο εσωτερικό της μεσαιωνικής, βυζαντινής και βενετσιάνικης καστροπολιτείας. Θα περιηγηθούμε στα όμορφα στενά δρομάκια, θα δούμε τις παλιές βυζαντινές εκκλησίες, τις πλατείες και την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, μητρόπολη της Μονεμβασίας που κτίστηκε τον 13ο αιώνα. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για βόλτα, αγορές και φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
 
 
3η μέρα: Σπήλαια Διρού – Γερολιμένας – Βάθεια – Πόρτο Κάγιο - Γύθειο
 
Μετά το πρωινό περιήγηση στη περιοχή της Μάνης. Περνώντας μέσα από βραχώδη τοπία ντυμένα με ελαιόδεντρα και φραγκοσυκιές θα φθάσουμε στα Σπήλαια Διρού. Εκεί με βάρκες ( ατομικά έξοδα) επίσκεψη στο εσωτερικό του σπηλαίου. Συνεχίζοντας το οδοιπορικό στο βραχώδες τοπίο της Μάνης επίσκεψη στον παραθαλάσσιο οικισμό του Γερολιμένα με το φυσικό λιμάνι. Ακολουθώντας το δρόμο θα δούμε τη Βάθεια τον οχυρωμένο οικισμό σύμβολο της περιοχής. Το μεσημέρι προαιρετικό γεύμα στο Πόρτο Κάγιο, γαλήνιο φυσικό λιμάνι κάτω από το κάστρο του 1565. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
 
 
4η  μέρα : Γύθειο / Σπάρτη – Μυστράς -  Κέρκυρα
 
Μετά το πρωινό επίσκεψη στην ιστορική πολιτεία του Μυστρά που κτίστηκε στην κορυφή του λόφου, το 1249 από τον Γουλιέρμο Β το Βιλαρδουίνο. Θα περπατήσουμε στην όμορφη καστροπολιτεία. Θα δούμε το ανάκτορο του Δεσπότη, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, τη Μονή Παντάνασσας και την Άγιο Δημήτριο, τη μητρόπολη που στέφθηκε ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Κων/νος Παλαιολόγος. Αργότερα ακολουθώντας τον αυτοκινητόδρομο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Ηγουμενίτσα απ’  όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Κέρκυρα. Τέλος εκδρομής
 
 
Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο  Ευρώ 285,00
 
Μονόκλινο δωμάτιο  Ευρώ 310,00
 
 
Στη τιμή περιλαμβάνονται:
  • ·         Οι μεταφορές και περιηγήσεις.σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • ·         Τα εισιτήρια των πλοίων Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα ,
  • ·         Τρείς (03) διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια σε κεντρικό ξενοδοχείο Β κατηγορίας στη Σπάρτη ή στο Γύθειο
  •          Τρια (03) πρωινά στο ξενοδοχείο.
  •          Τρία γεύματα ή δείπνα
  • ·         Διόδια αυτοκινητοδρόμων
  • ·         Συνοδός αρχηγός του γραφείου μας.
  • ·         Ενημερωτικά έντυπα
 
 
Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται:
 
·         Οι είσοδοι στα μουσεία, αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς χώρους καθώς και τα φιλοδωρήματα.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Οι γενικοί όροι που αναφέρονται παρακάτω ορίζουν τις ευθύνες  και τις υποχρεώσεις του πελάτη, στο εξής ταξιδιώτη, για συμμετοχή σε οργανωμένο πακέτο και του ταξιδιωτικού γραφείου, στο εξής γραφείο, το οποίο πωλεί ή προσφέρει ταξίδια, που έχει διοργανώσει  το ίδιο ή άλλος διοργανωτής.  
ΕΥΘΥΝΕΣ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Το γραφείο έχει την υποχρέωση να συντονίσει και να εκτελέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταξίδια που διαθέτει στους ταξιδιώτες.  Ενεργεί ως μεσολαβητής μεταξύ του ταξιδιώτη και των διαφόρων φορέων παροχής υπηρεσιών που χρησιμοποιεί για τη διοργάνωση των ταξιδιών, όπως μεταφορικές εταιρείες, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, τοπικά ταξιδιωτικά γραφεία στους οποίους δεν έχει άμεσο έλεγχο. Το γραφείο δεν ευθύνεται για λανθασμένες ενέργειες και παραλείψεις τρίτων για τυχόν ανωμαλίες στην παροχή υπηρεσιών, αλλά και για έκτατες καταστάσεις όπως ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή αλλαγές δρομολογίων των μεταφορικών μέσων που χρησιμοποιούνται κατά την εκτέλεση του προγράμματος, εξαιτίας αποκλεισμού, κακοκαιρίας και άλλων δυσμενών απρόβλεπτων συνθηκών. Επίσης δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες χρημάτων, αντικειμένων, εγγράφων, αποσκευών καθώς και τυχόν φθοράς αυτών, για ατυχήματα ζωής, ασθένειες, επιδημίες, οργανικών διαταραχών εξαιτίας τοπικών συνθηκών, για τραυματισμούς, ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπήματος, τρομοκρατικής ενέργειας, αεροπειρατείας, σεισμού, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιάς, επιδημίας και άλλων συναφών καταστάσεων.
Το γραφείο δεν ευθύνεται έναντι του ταξιδιώτη για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς του τελευταίου λόγω μη εκτέλεσης ή πλημμελούς εκτέλεσης της σύμβασης, εκτός εάν οφείλεται σε δική του υπαιτιότητα ή άλλου ο οποίος παρέχει υπηρεσίες που αποτελούν τμήμα της σύμβασης / προγράμματος του ταξιδιού.
Το γραφείο θα προσπαθεί να φροντίσει τους ταξιδιώτες του με κάθε δυνατό τρόπο χωρίς αυτό να στοιχειοθετεί ευθύνη ή υποχρέωση κάλυψης των σχετικών έκτακτων δαπανών. Τυχόν παράπονα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα πρέπει να αναφέρονται στο συνοδό ή το αργότερο 10 ημέρες μετά την επιστροφή από το ταξίδι με επιστολή στο γραφείο.

ΕΥΘΥΝΕΣ  - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ
Κάθε ταξιδιώτης είναι υπεύθυνος  για την ισχύ, την εξασφάλιση  και φύλαξη ταξιδιωτικών εγγράφων, που απαιτούνται για την αναχώρηση, διέλευση και παραμονή στις χώρες που αναγράφονται στο ταξίδι, καθώς και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα ( για όσους χρειάζεται). Οι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν το γραφείο και θα πρέπει να ελέγχουν με τις πρεσβείες των χωρών τους εάν χρειάζονται ειδικές διατυπώσεις  για τις χώρες που πρόκειται να επισκεφθούν . Η μη παρουσίαση στις αρχές των ταξιδιωτικών εγγράφων που απαιτούνται, δεν αποτελεί ανωτέρα βία για την ακύρωση του ταξιδιού και ο ακυρώνων για τους λόγους αυτούς δεν δικαιούται επιστροφή χρημάτων. Οι ταξιδιώτες με παιδιά είναι υπεύθυνοι για την εποπτείας τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ο ταξιδιώτης είναι υποχρεωμένος στα ομαδικά ταξίδια να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις  του αρχηγού και να είναι συνεπείς ως προς τους χρόνους προσέλευσης και συνάντησης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Η καθυστέρηση και η ασυνέπεια του ταξιδιώτη θα έχει αποτέλεσμα  την απώλεια της εκδρομής, μετακίνησης ή άλλης υπηρεσίας  χωρίς δικαίωμα αποζημίωσης. Ο ταξιδιώτης πρέπει να επανασυνδεθεί με την ομάδα με δική του ευθύνη και έξοδα. Επιπλέον, ο ταξιδιώτης που θα διακόψει το ταξίδι με δική του απόφαση και αποχωριστεί από την ομάδα, δε δικαιούται καμία περαιτέρω υπηρεσία ή αποζημίωση.
ΤΙΜΕΣ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Οι τιμές των ταξιδιών υπολογίζονται νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση και επηρεάζονται από τις συναλλαγματικές ισοτιμίες ξένων νομισμάτων σε σχέση με το Ευρώ, τους ισχύοντες ναύλους, έξοδα ασφάλειας και οποιοδήποτε παράγοντα που αποτελεί κόστος του ταξιδιού. Το γραφείο  διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής του ταξιδιού, όταν κάποιοι από τους παράγοντες κόστους επηρεαστούν, μέχρι 20 ημέρες πρίν την αναχώρηση, ενώ ο ταξιδιώτης μπορεί να αποδεχθεί την ανάλογη αύξηση της τιμής ή να ακυρώσει τη συμμετοχή του.
Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει το ταξίδι πριν την αναχώρηση για λόγους ανωτέρας βίας ή ασφαλείας, σε περίπτωση ανεπαρκούς συμμετοχής. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχής το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το ταξίδι 8 ημέρες πρίν την αναχώρηση, επιστρέφοντας στον ταξιδιώτη το ποσό που έχει καταβάλλει . Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, προκύψουν έκτακτες συνθήκες και για να εξασφαλισθεί η ασφαλής πορεία του ταξιδιού ή και ο επαναπατρισμός των συμμετεχόντων, απαιτηθούν  έκτατα έξοδα , οι ταξιδιώτες είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν επί τόπου τα έξοδα αυτά. Τυχόν κάλυψη των εξόδων αυτών από το γραφείο δεν συνεπάγεται με κανένα τρόπο αποδοχή της ευθύνης του γραφείου, αλλά προσωρινή εξυπηρέτηση προς τον ταξιδιώτη, με υποχρέωση του την άμεση τακτοποίηση της δαπάνης με την επιστροφή του.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Κάθε κράτηση συμμετοχής ταξιδιώτη θεωρείται έγκυρη μόνο με την καταβολή προκαταβολής ίσης με το 30% της αξίας του ταξιδιού  ή μεγαλύτερου ποσού εάν αυτό αναγράφεται στο πρόγραμμα της εκδρομής και την προσκόμιση των πλήρη στοιχείων του όπως αυτά αναγράφονται στο διαβατήριο ή την ταυτότητα του. Η  εξόφλησης του ταξιδιού  πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι 8 ημέρες πρίν την αναχώρηση. Σε περίπτωση μη τήρησης των ανωτέρω το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της θέσης του ταξιδιώτη εάν αυτό είναι αναγκαίο.
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Για την εξασφάλιση ξενοδοχείων και άλλων απαραίτητων υπηρεσιών  το γραφείο προπληρώνει τις υπηρεσίες που πρόκειται να προσφέρει στο ταξιδιώτη γι’ αυτό σε περίπτωση που ο ταξιδιώτης επιθυμεί να ακυρώσει τη συμμετοχή του υποχρεούται σε συγκεκριμένη αποζημίωση.
Ακύρωση συμμετοχής 25 ημέρες πριν την αναχώρηση επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.
Ακύρωση συμμετοχής 25-10 ημέρες πρίν την αναχώρηση παρακράτηση της προκαταβολής
Ακύρωση συμμετοχής 10-5 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση του 75% του ποσού.
Ακύρωση συμμετοχής σε λιγότερο από 5 ημέρες από την ημέρα αναχώρησης καμία επιστροφή ποσού δεν γίνεται εκτός του ότι ο ταξιδιώτης μπορεί να αντικατασταθεί από άλλο δικό του ενδιαφερόμενο.
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ
Σύμφωνα με την κοινοτική και ελληνική νομοθεσία ( Π.Δ. 339/1996 ), το γραφείο μας έχει προβεί στην ασφάλιση της επαγγελματικής του ευθύνης για την κάλυψη της μη εκτέλεσης της σύμβασης εκ μέρους του καθώς και την επιστροφή των καταβληθέντων και επαναπατρισμό σε περίπτωση πτώχευσης.
Το γραφείο συνιστά στους ταξιδιώτες να συνάψουν ιδιωτική ασφαλιστική σύμβαση που μπορεί να καλύπτει τους πιο πάνω κινδύνους για το ποσό που οι ίδιοι επιθυμούν και για κάλυψη ακυρωτικών, για την περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού λόγω σοβαρής αιτίας, ατυχήματος, κ.α.
ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Οι θέσεις στα λεωφορεία αλλάζουν καθημερινά ανεξαιρέτως τους ταξιδιώτες. Το κάπνισμα εντός του λεωφορείου απαγορεύεται.

Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε εκδρομή προϋποθέτει  την αποδοχή των γενικών όρων

PACHIS TRAVEL
Emergency phone: +30 6972093484

7 Gilford str., 49131 Corfu Greece
Tel.: +30 2661023820, 2661028298
Email: info@pachistravel.com
Μ.Η.Τ.Ε. 08.29.Ε.60.00.00766.01
Created with WebSite X5
Back to content