Xanthi xmas - Pachis Travel and Tours

HOLIDAYS IN GREECE
PHONE: +30 6972093484
Email: info@pachistravel.com
PACHIS TRAVEL
Go to content
 
 
 
 
 
 
4 ήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή
ΞΑΝΘΗ –  ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ - ΔΡΑΜΑ ( ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ) - ΝΕΣΤΟΣ
Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου  – Κυριακή 26 Δεκεμβρίου
1 μέρα:  Κέρκυρα – Ξάνθη
Στις   08:30, αναχώρηση  για Ηγουμενίτσα. Διαδρομή μέσο Εγνατίας με ενδιάμεση στάση στα Γρεβενά  και στην Ασπροβάλτα. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην όμορφη πόλη της Ξάνθης, τακτοποίηση στα δωμάτια και σύντομη περιήγηση στην πόλη .Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη.

2 μέρα:  Βιστωνίδα – Πόρτο Λάγος -Ξανθη
Πλούσιο πρόγευμα  και 09:30 αναχώρηση για επίσκεψη-προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Παναγιάς της Καλαμιώτισσας, επιβλητικά χτισμένη σε ονειρικό τοπίο με μοναδική θέα πάνω από τον ποταμό Κόσυνθο. Μετά  θα επισκεφθούμε τη λίμνη της Βιστωνίδας, μια από τις σημαντικότερες λίμνες της χώρας, πλούσια σε αλιεύματα αλλά και καταφύγιο για χιλιάδες πουλιά. Στο Πόρτο Λάγος μικρό χωριό κτισμένο σε χερσόνησο που χωρίζει τη Βιστωνίδα από τη θάλασσα υπάρχουν πολλές ψαροταβέρνες αλλά και το μετόχι του Αη Νικόλα, ένα μοναδικό στολίδι στην περιοχή για ηρεμία και περισυλλογή. Στη συνέχεια επιστροφή στην Ξάνθη με τα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια, τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, τα νεοκλασικά κτίρια και τα παραδοσιακά οικοδομήματα που έχτισαν τεχνίτες της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου και συνδυάζουν την τοπική με την οθωμανική αρχιτεκτονική. Θα δούμε τις καπναποθήκες της πόλης και το περίφημο “Π” (οδός Καπνεργατών) που πήρε το όνομα του από το σχήμα που έχουν τα κτίρια του 1890. Μετά την κεντρική πλατεία όπου δεσπόζει το παλαιό ρολόι (του 1859). Στo πεζό μέρος της περιήγησης μας μεταξύ άλλων θα δούμε το Δημαρχείο, που κτίστηκε το 1830. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφα στολισμένη πόλη.

3η μέρα: Νέστος - Δράμα ( Ονειρούπολη )
Πρόγευμα μπουφέ και αναχωρούμε για τη μαγευτική διαδρομή που “κυλά” δίπλα στο Νέστο μέσα στα Θρακικά Τέμπη! Θα περάσουμε από το Παρανέστι και από εκεί συνεχίζουμε για το φράγμα του Θησαυρού σε ένα τοπίο που θα σας μείνει πραγματικά αλησμόνητο. Αργότερα κατευθυνόμαστε για τη Δράμα. Επίσκεψη στο όμορφο πάρκο της πόλης με τις μικρές λιμνούλες, τις πηγές της Αγ.Βαρβάρας και την υπέροχη Ονειρούπολη. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

4η  μέρα: Ξάνθη – Γρεβενά - Κέρκυρα
Μετά το πρωινό στις 08.00 θα αναχωρήσουμε για Κέρκυρα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό. Με το πλοίο στις 18:30 περάσουμε στο νησί μας. Τέλος εκδρομής.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 265,00
Επιβάρυνση Μονόκλινου  50,00


Στη τιμή περιλαμβάνονται:
· Οι μεταφορές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
· Τα εισιτήρια των πλοίων Κέρκυρα –Ηγουμενίτσα –Κέρκυρα ,
· Τρεις (03)  διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια σε κεντρικό ξενοδοχείο Β κατηγορίας.
· Τρία (03) πρωινά στο ξενοδοχείο.
· Διόδια
· Συνοδός αρχηγός του γραφείου μας.
· Ενημερωτικά έντυπα
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης
· ΦΠΑ.

Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται:
· Οι είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους, ο φόρος διανυκτέρευσης και φιλοδωρήματα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Στις αναγραφόμενες τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που αναμένεται να εφαρμοσθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 ή και νωρίτερα. Η χρέωση αναμένεται να είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:
Ξεν/χειο 3*: € 1,50
Ξεν/χειο 4*: € 3,00
Ξεν/χειο 5*: € 4,00
και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.
PACHIS TRAVEL
Emergency phone: +30 6972093484

7 Gilford str., 49131 Corfu Greece
Tel.: +30 2661023820, 2661028298
Email: info@pachistravel.com
Μ.Η.Τ.Ε. 08.29.Ε.60.00.00766.01
Created with WebSite X5
Back to content